Nikari Design Helsingissä

Nikari Design Helsingissä

Jo lähestyvä syys tuo totutusti elämään uudenlaista ryhtiä, rutiinia ja samalla uutta energiaa. Palaamme niityiltä, terasseilta ja merten rannoilta virkistyneenä tuttuun arkeen, jota jotkut meistä ennättivät kesätauon aikana jo hieman kaivatakin.

Moni tuttu asia odottaa, mutta myös uusi. Brittiläisen tapahtumayritys Media 10:n ensimmäinen pohjoismainen tapahtuma Design Helsinki järjestetään tänä syksynä ensimmäistä kertaa 24.-25.8.2022. Jatkossa vuosittain järjestettävä ammattilaistapahtuma levittäytyy pitkin Helsingin kantakaupunkia esitellen kansainväliselle yleisölle suomalaista ja pohjoismaista muotoilua sekä kirvoittamalla esiin kiinnostavia muotoilun teemoja ja keskusteluja. Design Helsinki näkyy mm. suunnittelijoiden ja yritysten showroomeilla, pop up -näyttelyissä, Kasarmitorille rakentuvassa paviljongissa sekä Designmuseossa.

Iittala Storessa esitellään yhdessä Iittalan keraamisten ja lasisten astioiden ja sisustusesineiden rinnalla Nikarin ja Woodnotesin uutuuksista Detalji-penkki, Willow-matto sekä lisäksi entuudestaan tuttuja klassikoita.

Nikari asettuu yhdessä Woodnotesin kanssa ikonisen Iittalan myymälään Pohjoisesplanadille.
Iittala Storessa esitellään yhdessä Iittalan keraamisten ja lasisten astioiden ja sisustusesineiden rinnalla Nikarin ja Woodnotesin uutuuksista Detalji-penkki, Willow-matto sekä lisäksi entuudestaan tuttuja klassikoita. Myymälässä suomalaisen muotoilun toimijat kohtaavat samoin kuin pohjoismaisen muotoilun ystävät: keskustelemme uutuuksien lisäksi kestävästä muotoilusta ja materiaaleista. Nähdään Espalla!

Ke & to 24.-25.8.2022 klo 14-16
Iittala Store
Pohjoisesplanadi 23, Helsinki