Nikari asuntomessuilla

Nikari asuntomessuilla

Lohjalla tänä vuonna järjestettävät asuntomessut sijoittuvat Hiidensalmeen, Lohjanjärven rannalle – vain muutaman kymmenen kilometrin päähän Nikarin verstaasta Fiskarsista. Asuntomessualueen kotien suunnittelun kulmakivinä on pidetty kestävyysnäkökulmaa, sujuvaa arkea sekä kokonaisvaltaista hyvää oloa, jonka toteutumisessa luonnonläheisen sijainnin rooli ei suinkaan ole vähäisin. Nikarin tuotteita on esillä moninaisissa käytöissä useissa Lohjanjärven kauniisiin maisemiin asettuvissa kohteissa.

Nikari Perch stools in black oak by Wesley Walters & Salla Luhtasela

Nikarin huonekaluja voi nähdä mm. vapaa-ajan asunnoksi suunnitellussa oheiskohteessa CLT-talo Villa Lipassa ja Ainoakodin Fiksu-talossa, jonka sisustuksen suunnittelutyötä ohjasivat luonnonmateriaalit ja maanläheiset sävyt. Nikarin tuotteilla on sisustettu myös Kastellin kahta kohdetta Veistos ja Plaza, joissa luontoyhteys on molemmissa voimakkaan läsnä ja modernit linjat, vaikuttava tilan tuntu ja valoisuus yhdistyvät. Kokonaisuuksien sisustuksissa sisustussuunnittelija Sanna Siik-Keskisarja on ottanut huomioon nykyaikaiset tarpeet ja ennen kaikkea kotimaisuuden: molemmat kohteet on sisustettu suurimmilta osin suomalaisten yritysten ja tekijöiden huonekaluilla, taiteella sekä ekologisilla materiaaleilla.

Kokonaisuuksien sisustuksissa sisustussuunnittelija Sanna Siik-Keskisarja on ottanut huomioon nykyaikaiset tarpeet ja ennen kaikkea kotimaisuuden: molemmat kohteet on sisustettu suurimmilta osin suomalaisten yritysten ja tekijöiden huonekaluilla, taiteella sekä ekologisilla materiaaleilla.

Järvenrantamaisemissa kiireen tuntu katoaa ja elämä hidastuu ihanaksi, pitkäksi hetkeksi, johon heittäytyä oleskelemaan.

Asuntomessut Lohjalla: 9.7.—8.8.2021

Lisätietoa tapahtumasta: www.asuntomessut.fi

Kuvat: Kastelli and Ainoakoti / Anna Biström