Yhdessä, luonnollisesti

Yhdessä, luonnollisesti

Nikari ja Woodnotes yhdistävät voimansa jatkaen yhä erillisinä brändeinä ja osakeyhtiöinä, mutta organisaatiota ja toimintoja osittain yhteen liittäen. Woodnotesin perustajajäsen ja toimitusjohtaja Mikko Puotila jättäytyy roolistaan ja jatkossa sekä Nikarin että Woodnotesin toimitusjohtajana toimii Johanna Vuorio. Puotila jatkaa Woodnotesin hallituksen puheenjohtajana.

Nikari ja Woodnotes jakavat saman arvopohjan. Vuonna 1987 perustettu Woodnotes on tekstiilitaiteilija Ritva Puotilan ja poikansa Mikko Puotilan yhteistyöstä alkanut yritys, jona keskiössä ovat paperinarusta valmistetut matot ja sisustustuotteet. Woodnotesin paperinarulla kudotun historian loimilangat ovat suomalaisesta, aikaa kestävästä muotoilusta ja tinkimättömästä laadusta punotut. Samoin kuin Nikari, Woodnotes luottaa voimakkaasti ammattitaitoon, materiaalituntemukseen ja luovuuteen, jotka synnyttävät kauniita ratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin. Kuten Nikarin verstaassa työstettävä materiaali, myös Woodnotesin käyttämä paperinaru on saanut alkunsa meitä ympäröivistä vehmaista metsistä.

”On upeaa saada kehittää tätä kaunista ja arvomaailmaltaan rehellistä tarinaa eteenpäin. Arvostus esineiden ja kalusteiden alkuperää ja luonnonmateriaaleja kohtaan on minulle tärkeää. Uskon aitouteen, rehellisyyteen ja laatuun – niiden merkitys on vain korostunut pirstaloituneessa maailmassa”, Johanna Vuorio kiteyttää.

Syntynyt yhteistyö Nikarin ja Woodnotesin välillä poikii uudenlaisia mahdollisuuksia vastata kyselyihin tarjoten kokonaisvaltaisempia ratkaisuja. ”Kokemukset aiemmista yhteisprojekteista ovat olleet erinomaisia: taiteesta, arkkitehtuurista ja käsityöstä ammentavien brändien muotokieli toimii hyvin yhdessä, tuotteet täydentävät toisiaan, ja kansainvälinen asiakaskunta inspiroituu kokonaisuuksista”, Puotila valottaa yhdistymisen taustoja.

www.woodnotes.fi